ERZURUM / NARMAN - Narman Anadolu Lisesi

Ara

Narman İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Nesrin BÖYÜK  tarafından okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir.

İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve Polis Memurumuza teşekür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmıştır.

Bu bağlamda şiirler ve müzik  şölenleriyle öğrenciler öğretmenler gününün anlam ve önemini okulumuzdaki öğrencilere anlatmıştır.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni AŞKIN VARICI, Tarih Öğretmeni ÇİĞDEM ÖZER'e ve emeği geçen tüm öğrencileri teşekkür ederiz.

Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

10 Kasım Atatürkü Anma Törenini Okul konferans salonunda gerçekleştirdik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz KADİR KURNAZ ,İngilizce Öğretmenimiz ERDEM KAPUKAYA'ya ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Narman Anadolu Lisesi, ilçemizde öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerinin sınav kaygılarını dengelemek ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Narman Meslek Yüksekokulu'nda bir Deneme Sınavı organize etti.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet ilçemizde yapılan programda coşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuz kodlama takımı Kodlayan Anadolu Gençleri ( KANGENÇ ) üyeleri tarafından okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine tanıtım toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından süzenlenen program sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı yapıldı.

Ekm

Okulumuz Kodlama Ekibi KANGENÇ ( Kodlayan Anadolu Gençleri) öğrencilerinden oluşan KANGENÇ TURTEK takımı TEKNOFEST KARADENİZ 2022'ye Turiz Teknolojileri alanında başvuru yaptı ve başvuru onaylanarak proje kabul edildi.

May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizin emekleri ve çalışmaları sonucunda ortaya çıkan projeleiermizle TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. Salgın süreci sonrasında öğrencilerimizin özlediği etkinlik ortamına ilgi yoğundu. Emek veren katılan herkese teşekkür ederiz.