ERZURUM / NARMAN - Narman Anadolu Lisesi

Ekm

OKULUMUZDA 13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ekm

Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 15 Temmuz şehitlerimiz anıldı.

Ekm

PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.V) ANILDIĞI PROGRAM OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA SUNULDU.

May

Okulumuz Robotik ve Kodlama Takımı KANGENÇ (Kodlayan Anadolu Gençleri) takım formalarına kavuştu.Ekibimiz okulumuz adına katıldıkları yarışma ve şenliklerde bu formalarla boy gösterecekler.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemiz içerisinde düzenlenen spor müsabakalarında okulumuz futbol takımı ve voleybol takımı ilçe birinciliğini kazanırken, atletizim erkeklerde öğrencimiz Faruk AYDOĞDU, atletizm kızlarda öğrencimiz Bilge ÇİFTÇİ üçüncü olarak yarışmalarda dereceye gitmişlerdir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=k1sGabxNZeM

May

06.02.2023 Tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde yaşananlara farkındalık oluşturmak için depremin 3. ayında okulumuz rehberlik servisi ve okulumuz 11.sınıfların 11 şehir 11 ağaç projesi hazırlanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize ve okul rehber öğretmeni H.Talha KAPLAN'a teşekkür ederiz.https://www.youtube.com/watch?v=v5zUvz_hons

May

Okulumuz öğrencilerine yönelik sınav kaygısı ve motivasyon semineri verildi. öğrencilerimiz için faydalalı olan bu çalışmayı gerçekleştiren rehberlik öğretmenimiz H.Talha KAPLAN 'a teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinin yeşilay ve bağımlılıkla ilgili yaptığı pano çalışması ilgi görüyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Narman Anadolu Lisesi öğrencileri ve okulumuz almanca öğretmeni Mümine SUCU öğretmenimiz tarafından kütüphaneler haftası nedeniyle okulumuz Z kütüphanesinde bir etkinlik düzenlendi.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler haftası dolayısıyla okulumuz öğrencileri okulumuz kütüphane kulübü öğretmenimiz ve edebiyat öğretmenimiz eşliğinde ilçe kütüphanemizi ziyaret ettiler.

Mrt

Anadolu Lisesinde okul geneli kazanım,konu tarama ve YKS'ye hazırlık kapsamında Türkiye geneli denemelerimiz devam etmektedir.

Mrt

24.03.2023 Cuma günü okulumuz genelinde 9,10,11 ve 12. sınıflar düzeyinde konu tarama ve AYT denemeleri yapıldı.Bu sınavlarla öğrencilerin durum tespitleri ve haziran ayında yapılacak olan TYT-AYT sınavlarına hazırlanmaları amaçlandı.Her şey daha güzel daha başarılı bir anadolu lisesi için.

Mrt

NARMAN ANADOLU LİSESİ VELİ EĞİTİM SEMİNERLERİ OKULUMUZDA DEVAM ETMEKTEDİR. EĞİTİMİN ÖNEMLİ PARÇALARINDAN BİRİ OLAN VELİLERİMİZLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. BU KONUDAKİ GAYRETLERİNDEN DOLAYI OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ HÜSEYİN TALHA KAPLAN'A VE EĞİTİMLERE KATILAN KIYMETLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

NARMAN ANADOLU LİSESİ YKS DENEMELERİ DEVAM EDİYOR.20-21 MART TÜRKİYE GENELİ TYT-AYT DENEME SINAVLARI OKULUMUZDA UYGULANDI. YOĞUN KATILIMIN SAĞLANDIĞI SINAVLARDA OKUL MÜDÜRÜ ERCAN YAMAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ.