ERZURUM / NARMAN - Narman Anadolu Lisesi

KANSER FARKINDALIK SEMİNERİ

ÖĞRENCİLERİMİZE KANSER FARKINDALIK SEMİNERİ VERİLDİ

4 Şubat Dünya Kanser Günü'nün ardından öğrencilerimize Aile Hekim Uzmanı Sayın Ahmet Talha TÜRKMEN tarafından kanserle ilgili bir seminer verildi. Seminerde öğrencilerimize kanserin tanımı yapıldı, kansere neden olan zararlı alışkanlıklardan ve sağlıksız yaşam tarzlarından bahsedildi. Dengeli ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekildi, kanserden korunmak için yapılması gerekenler anlatıldı. Öğrencilerimizin kanserle ilgili sorularına cevap verildi ve kanserle mücadele etmenin en önemli unsurlarından birinin erken teşhiş olduğunun, kanser taramalarının düzenli olarak yapılmasının hayati önem taşıdığının da altı çizildi.

Bu faydalı bilgileri öğrencilerimizle paylaşan doktorumuz Sayın Ahmet Talha TÜRKMEN'e ve programın sunulmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

13-02-2024

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 00:06 - Görüntülenme: 98