ERZURUM / NARMAN - Narman Anadolu Lisesi

Narman Anadolu Lisesi

Camisağır Mah. Atatürk Cad. 25530 Narman / Erzurum
Vizyon
Türkiye yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış insan gücünü yetiştiren, ulusal düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Değişen dünya şartlarında, bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi hedefleyen Narman Anadolu Lisesi’nin amacı milli ve ahlaki değerlerimizi koruyarak öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak geleceğin eğitimini verecek ortamları hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
Karayolu ile ulaşım için Tortum ve Pasinler ilçeleri olmak üzere iki farklı yoldan ulaşım mümkün olmakla beraber Oltu İlçesi istikametinden de bağlantı mevcuttur.
İlçe Merkezinde 4 Lise 4 Ortaokul 3 İlkokul ve 1 Anaokulu bulunmaktadır
İlçe Merkezindeki okulumuzun merkeze uzaklığı 500 m´dir
Sportif Etkinlikler
Okulumuz ilçedeki her türlü spor etkinliklerine katılmakta ve genel olarak birincilik almaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4006 Tübitak Bilim Fuarı Hazırlamaktadır. Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında projelerimiz vardır.